Akademisk Orkester og Kor

Sidste nyt

3.11.08

Messias i Domkirken

Vores Messias-koncerter i Københavns Domkirke foregår i år den 13. og 15. december. Efter en stor oplevelse med opførelsen af Ein deutsches Requiem af Brahms føler vi os i Akademisk Orkester og Kor virkelig rustet til at gøre årets Messias-koncerter til noget ganske særligt.

Koncerterne foregår
- lørdag den 13. december 2008 kl. 16.00
- mandag den 15. december 2008 kl. 19.30
i Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke

Dirigent er som sædvanlig Nenia Zenana, og der er i år en særdeles spændende besætning af solistpartierne. Vi har sammensat et hold af unge og meget lovende sangere, som vi glæder os rigtig meget til at præsentere: Julie Borgwardt-Stampe, Klaudia Zeiner, Adam Riis og Steffen Bruun. Og så får du selvfølgelig med Messias i Domkirken en ubeskåret opførelse af alle tre dele, ikke en "Messias i uddrag" som ved så mange andre koncerter.

Billetter á kr. 160.- plus gebyr er nu klar i forsalg fra vores online billetsalg. Det er også muligt at købe rabatbilletter á kr. 110.- til studerende og unge under 18 år.

Læs mere om koncerterne på adressen http://akademisk.kor.dk/mess2008.htm

Skrevet af Werner, 3.11.08.

Aokinfo

Har du lyst til at modtage e-mail-information om Akademisk Kor? Som en lille gulerod kan du vinde to koncertbilletter ved at abonnere på aokinfo.


Du kan også abonnere på vore RSS nyheder

Vore cd'er

Akademisk Kor har udgivet 6 cd'er.
Lyt til smagsprøver, læs om dem og bestil dem her.

Indhold

Brug menusystemet, eller se en oversigt over, hvad der ellers er på vores web-sted. Du kan også bruge vores søgemaskine:

Akademisk Kor har været Københavns store oratoriekor siden 1935, og har opført Händels Messias i Københavns Domkirke siden 1946. Mere om Akademisk Kor

Nyheder | Nyhedsarkiv
This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Oprettet: 16-08-1995.