LyreSigne Sneh Schreiber

Signe Sneh Schreiber
Signe Sneh Schreiber, sopran, er under uddannelse på Det Kongelige Operaakademi ved Det Kongelige Teater. Hun har en bachelorgrad i klassisk sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og er uddannet kirkemusiker ved Sjællands Ki rkemusikskole – begge er afsluttet med højeste karakter.

Hun er allerede en veletableret sanger og har givet mange koncerter i Danmark og i udlandet og har ved flere koncerter været solist for H. M. Dronningen.

Signe Sneh Schreiber debuterede på Det Kongelige Teater foråret 2014 som Serpina i La Serva Padrona. Hun har blandt andet sunget solistpartierne i Listz’ oratorium Christús, Bachs Matthæuspassion og Johannespassion, Händels Messias og Mozarts Requeim. Hun har også sunget moderne nyskrevne værker, som Rita i Angelo a f Lars Klit og Jesper Lützhøft. Hun er medstifter af operakompagniet Opera pastiche, der senest har opført Før Koncerten. Hun interesserer sig for at gøre opera lettere tilgængeligt og har lavet flere koncerter og forestillinger med det formål. Hun er blandt andet Stand-up-Opera-Sanger og aktuel i børneoperaen Klods Hans, som hun selv er ansvarlig for, på Det Kongelige Teater.

Signe Sneh Schreiber vandt førstepladsen i den prestigefulde Operaens Venners Sangkonkurrence i 2012 og har modtaget Operasanger Betty Bevals Opera Legat, Martha Hansens mindelegat og senest Roagerfondens Talentlegat, som eret hæderslegat, der ikke kan ansøges om.

Signe Sneh Schreiber har været solist med Akademisk Kor i Händels Messias 2012 og i Mozarts Requiem 2013. Hun er igen solist i Händels Messias 2014.


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Oprettet: 26-09-2013. Opdateret: 10-12-2014 af Werner Knudsen