Lyre Årsabonnenter

Online-butik

Om årsabonnementer

Spar penge, og giv dig selv eller en, du har kær, fire gode musikalske oplevelser.

For kun 350 kr. om året kan du tegne abonnement på billetter til Akademisk Orkester og Kors koncerter. Gennem abonnementet kan du få en gratis billet til hver af de fire koncerter, vi normalt arrangerer årligt, og du får mulighed for forudbestilling af flere billetter til de samme koncerter. Abonnementet tegnes for et koncertår ad gangen, som går fra 1. januar til 31. december.

Med årsabonnement til Akademisk Orkester og Kor er du på forhånd sikret en plads til hvert værk. Du sparer op til 150 kr. ved at købe årsabonnement frem for at købe billet til hver enkelt koncert.

Som årsabonnent får du særskilt besked om billetsalg, så du er sikker på en plads, inden der bliver udsolgt.

Før hver koncert beder vi dig booke din plads til koncerten, selvom du allerede har indløst billet. Det gør vi for at sikre, at alle der ønsker en plads til koncerten, også får en. Derfor beder vi også om din mailadresse, når du køber årsabonnement.

Hvis du ønsker at tegne årsabonnement, kan du henvende sig til: Allan Lauridsen, tlf. 51 86 68 54, e-mail kasserer@akademisk.kor.dk. Du kan også bestille årsabonnement elektronisk.


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Denne side er oprettet: 22-09-2005. Sidst opdateret 10-01-2020 af Werner Knudsen