Lyre Anne Kleinstrup

Anne Kleinstrup
Anne Kleinstrup, mezzosopran, er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og ved Juilliard School i New York.

Hun har optrådt mange gange på Det Kongelige Teater, bl.a. som Kate Pinkerton i Puccinis Madame Butterfly, Prinsesse Linetta i Prokofievs Kærlighed til de tre appelsiner og Mescalina i Ligetis Le Grand Macabre. Derudover sang hun ved Skandinavian Festival of Music, Århus Sommeropera og operaen i Merano, Italien, hvor hun sang Carmen. Anne Kleinstrup har opbygget en omfattende koncertvirksomhed i udlandet. Hun har således været på turné i USA, Tyskland, England, Grønland, de Forenede Arabiske Emirater samt de nordiske lande. Som koncertsanger synger hun et repertoire, der spænder fra operetter og musikals over ny musik til oratorierepertoiret. Anne Kleinstrup har bl.a. modtaget Emil Holms Mindelegat og Roagerprisen.

Anne Kleinstrup sang for første gang med Akademisk Kor i Verdis Requiem 1995, derefter i Verdis Requiem november 2001, og igen i Mozarts Requiem november 2002.

Flere oplysninger om Anne Kleinstrup: Arte Booking.


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Oprettet: 08-02-2007. Opdateret: 04-11-2002 af Werner Knudsen