LyreJulie Borgwardt-Stampe


Julie

Julie Borgwardt-Stampe er sopran.Hun er elev hos Henriette Bonde-Hansen og uddannet sanger fra Det Fynske Musikkonservatorium samt cand. mag. i musik og fransk fra Københavns Universitet. Hun har studeret sang hos Anne Margrethe Dahl, Hanna Hjort, Birgit Bastian og Susanne Riber. Hun har deltaget i liedkurser og operakurser med bl.a. Dame Margaret Price, Ib Flemming Hansen, Noelle Barker og Alex Canaris i London, med Mrs. Lorraine Nubar i Nice og med Edith Mathis og Anthony Spiri.

Julie Borgwardt-Stampe Julie Borgwardt-Stampe er en alsidig sanger, der både fungerer som kammermusiker, solist og i større sammenhænge. Hun er ansat i DR Koncertkoret, i Københavns Domkirke og i Voces Ensemble. Hun er ofte benyttet som solist i oratorier, ved kirkekoncerter, liedkoncerter og med andre mindre ensembler.

Hun har sunget Papagena og første dreng i Mozarts Tryllefløjten på Den Fynske Opera og blandt andet været solist i Händels Messias og Israel i Egypten, Bachs Matthæuspassion og H-mol Messe, Haydns Nikolai-messe og Kleine Orgelmesse, Rossinis Petite messe Solennelle, Schuberts messer i Es-dur og G-dur, Rutters Requiem og Gloria, Faurés Requiem, Brahms' Ein deutsches Requiem og Bernsteins Kaddish.

Julie Borgwardt-Stampe var for første gang solist med Akademisk Kor i Rossinis Petite messe solennelle 2007, hvor hun deltog i Tysklandsturnéen. Hun var igen solist i Bachs Matthæus-passion 2008, i Händels Messias 2008, i Bachs Messe i h-mol 2009, i Händels Israel i Egypten 2011 og i Leonard Bernsteins Kaddish 2016. Hun er igen solist i Händels Messias 2016.
Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Oprettet: 15-10-2007. Opdateret: 21-11-2016 af Werner Knudsen