LyreMorten Lassenius Kramp


Morten

Morten Lassenius Kramp, bas, blev efter sin uddannelse på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium straks ansat i Det Kongelige Operakor og har haft roller på Det Kongelige Teater i samtlige sæsoner, bl.a. Sergente i Manon Lescaut, grev Dominik i Arabella, grev Ceprano i Rigoletto, fangevogteren i Tosca og Lægen i den Reumert-nominerede Pelleas & Melisande, dirigeret af Karen Kamensek.

På andre scener i Europa har han bl. a. sunget Sprecher og 2. harniskklædt i Tryllefløjten, Masetto i Don Giovanni, Colline i La Boheme og Saretskij i Eugen Onegin. Til maj 2010 skal han være solist i Philip Glass’ Oscarnominerede Koyaanisqatsi ved åbningskoncerten af Bergen Internationale Festspil. I 2002 modtog han Cand.jur. Chr. Jakobsens legat, der ikke kan søges. Morten Lassenius Kramp er en skattet koncertsolist og debuterede dette efterår i USA med Verdis Requiem med Savannah Philharmonic under ledelse af Peter Shannon.

Morten Lassenius Kramp var for første gang solist med Akademisk Kor i Mozarts Messe i c-mol 2007 og var igen solist i Rossinis Petite messe solennelle 2007 og i Bachs Messe i h-mol 2009. Han var igen solist i Messias 2009.
Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Oprettet: 10-03-2007. Opdateret: 15-12-2009 af Werner Knudsen