Akademisk Orkester og Kor

Sidste nyt

22.11.01

Halleluja

Vi har i går sunget Halleluja- og Amen-korene for første gang i år. Det er bare god musik. I koret glæder vi os til koncerterne også i år, og vi kan godt forstå, at så mange har det som årlig tradition at gå til en Messias-koncert.

Der er online billetsalg til årets Messias-koncerter både hos os selv og gennem BilletNet. Du kan nå begge muligheder gennem vores billetkontor. Ønsker du ikke at købe online, finder du BilletNet på posthusene eller på telefon 7015 6565.

Skrevet af Werner, 22.11.01.

18.11.01

AOKinfo

Lodtrækningen af de to gratis billetter til en Messias-koncert er nu foretaget blandt modtagerne af vores nyhedsbrev, AOKinfo. Den heldige vinder har fået direkte besked, men fortvivl ikke ... der kommer nye chancer. Se tilmeldingsfeltet øverst på siden.

Skrevet af Werner, 18.11.01.

12.11.01

Mere om Akademisk Kor

Der er kommet en ny informationsside med oplysninger om Akademisk Orkester og Kor, dets historie samt nyt fra korbestyrelsen. Bl.a. kan du læse om, hvordan man bliver aktivt eller passivt medlem i koret.

Anmeldelse

Du kan også læse den flotte anmeldelse af Verdis Requiem fra Weekendavisen.

Skrevet af Werner, 12.11.01.

2.11.01

Færdig med Verdi - og videre

Sikke en koncert! Men vi må videre ... mod årets Messias-opførelser.

Du kan læse om koncerterne i Holmens Kirke og Københavns Domkirke, og om årets solister. Det er også allerede muligt at bestille billetter her fra hjemmesiden.

Skrevet af Werner, 2.11.01.

Aokinfo

Har du lyst til at modtage e-mail-information om Akademisk Kor? Som en lille gulerod kan du vinde to koncertbilletter ved at abonnere på aokinfo.


Du kan også abonnere på vore RSS nyheder

Vore cd'er

Akademisk Kor har udgivet 6 cd'er.
Lyt til smagsprøver, læs om dem og bestil dem her.

Indhold

Brug menusystemet, eller se en oversigt over, hvad der ellers er på vores web-sted. Du kan også bruge vores søgemaskine:

Akademisk Kor har været Københavns store oratoriekor siden 1935, og har opført Händels Messias i Københavns Domkirke siden 1946. Mere om Akademisk Kor

Nyheder | Nyhedsarkiv
This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Oprettet: 16-08-1995.