Akademisk Orkester og Kor

Sidste nyt

19.4.02

Nordisk Kormusik

Vi er nu gået i gang med at forberede sæsonens sidste store begivenhed. Det bliver en koncert med Nordisk kor- og orkestermusik, som foregår i Tivolis Koncertsal den 23. maj kl. 19.30.

Programmet består af Niels W. Gades Elverskud og Lars-Erik Larssons Förklädd Gud, pragtfuld musik som passer perfekt til en lun Tivoliaften.


Elverskud
Elverskud, Michael Schønwandt

Larsson
Förklädd Gud, Hilding Rosenberg
Hvis du har lyst til at høre musikken og lære den at kende inden koncerten, har vi fundet to gode indspilninger, som du kan købe hos CDON. Og så koster de endda kun kr. 49.- stykket.

Skrevet af Werner, 19.4.02.

15.4.02

Farvel til Hildegard

Marianne G. NielsenEfter tre vel overståede koncerter siger vi i Akademisk Kor farvel til Hildegard von Bingen for denne gang. Det har været et spændende bekendtskab - og vi er ikke de eneste, der har fået en oplevelse ud af denne gamle musik. Læs fx anmeldelsen i Weekendavisen.

Også farvel til vores solist Marianne G. Nielsen, som gav både kor og publikum så stor en oplevelse ... og heldigvis på genhør. Marianne G. Nielsen vender tilbage som solist i årets Messias-opførelser.

Skrevet af Werner, 15.4.02.

Aokinfo

Har du lyst til at modtage e-mail-information om Akademisk Kor? Som en lille gulerod kan du vinde to koncertbilletter ved at abonnere på aokinfo.


Du kan også abonnere på vore RSS nyheder

Vore cd'er

Akademisk Kor har udgivet 6 cd'er.
Lyt til smagsprøver, læs om dem og bestil dem her.

Indhold

Brug menusystemet, eller se en oversigt over, hvad der ellers er på vores web-sted. Du kan også bruge vores søgemaskine:

Akademisk Kor har været Københavns store oratoriekor siden 1935, og har opført Händels Messias i Københavns Domkirke siden 1946. Mere om Akademisk Kor

Nyheder | Nyhedsarkiv
This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Oprettet: 16-08-1995.