Akademisk Orkester og Kor

Sidste nyt

27.5.02

Anmeldelse af Tivoli-koncerten

Mette Rothschild har anmeldt Förklädd Gud og Elverskud i Berlingske Tidende, og skriver bl.a. at visse af afsnittene fremstod meget smukt i den fortolkningsmæssige eller karaktermæssige formning af musikken, ikke mindst i de dynamisk mere heftige afsnit, samt den lethed der rent overordnet formidledes i denne sælsomme og sanselige musik, hvor Gud viser sig i hyrdens skikkelse

Læs hele anmeldelsen.

Skrevet af Werner, 27.5.02.

25.5.02

Efter Tivoli

Det var en rigtig Tivoli-aften. Vejret var perfekt til en Tivolitur i maj, og musikken passede perfekt til både omgivelserne og stemningen. Vi nærmer os nu sommerferien, og koret vil runde sæsonen af med at "afpudse" Mendelssohn-motetterne, vi opførte sidste år.

Husker du Hildegard von Bingen koncerterne? Du kan nu høre eller genhøre Akademisk Kor synge O Felix Anima sammen med Marianne G. Nielsen.

Skrevet af Werner, 25.5.02.

Aokinfo

Har du lyst til at modtage e-mail-information om Akademisk Kor? Som en lille gulerod kan du vinde to koncertbilletter ved at abonnere på aokinfo.


Du kan også abonnere på vore RSS nyheder

Vore cd'er

Akademisk Kor har udgivet 6 cd'er.
Lyt til smagsprøver, læs om dem og bestil dem her.

Indhold

Brug menusystemet, eller se en oversigt over, hvad der ellers er på vores web-sted. Du kan også bruge vores søgemaskine:

Akademisk Kor har været Københavns store oratoriekor siden 1935, og har opført Händels Messias i Københavns Domkirke siden 1946. Mere om Akademisk Kor

Nyheder | Nyhedsarkiv
This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Oprettet: 16-08-1995.