Akademisk Orkester og Kor

Sidste nyt

9.10.05

Monteverdis Maria-Vesper

Vi har nu startet billetsalget til vores store efterårskoncert. Og stor er på alle måder en god karakteristik af Monteverdis Maria-Vesper, som vi siden sommerferien har arbejdet ihærdigt med. Det er en af den tidlige barokmusiks absolutte mesterværker, og Monteverdi benytter i sin komposition ikke mindre end 6 solister og op til 10-stemmigt kor.

Maria-Vesper er alt for sjældent opført, da det stiller meget store krav til det udførende ensemble; men nu har du chancen for at høre denne både magtfulde og smukke musik.

Koncerten foregår i Skt. Johannes Kirke, Nørrebro, søndag den 6. november 2005, kl. 20.00. Læs mere om koncert og solister på koncertsiden.

Skrevet af Werner, 9.10.05.

Aokinfo

Har du lyst til at modtage e-mail-information om Akademisk Kor? Som en lille gulerod kan du vinde to koncertbilletter ved at abonnere på aokinfo.


Du kan også abonnere på vore RSS nyheder

Vore cd'er

Akademisk Kor har udgivet 6 cd'er.
Lyt til smagsprøver, læs om dem og bestil dem her.

Indhold

Brug menusystemet, eller se en oversigt over, hvad der ellers er på vores web-sted. Du kan også bruge vores søgemaskine:

Akademisk Kor har været Københavns store oratoriekor siden 1935, og har opført Händels Messias i Københavns Domkirke siden 1946. Mere om Akademisk Kor

Nyheder | Nyhedsarkiv
This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Oprettet: 16-08-1995.