Akademisk Orkester og Kor

Sidste nyt

31.10.07

Messias i Domkirken

Billetsalget til årets Messias-koncerter den 8. og 10. december er nu startet. Vi glæder os til den årlige tradition, og vi glæder os til solisterne, som i år er

* Sopran: Elsebeth Dreisig
* Alt: Maria Hanke
* Tenor: Marco van de Klundert
* Bas: Johannes Weisser

Dirigent er Nenia Zenana.

Husk: Med Akademisk Kor i Domkirken får du altid en fuldstændig Messias-opførelse, ikke "Messias i uddrag" som så mange andre steder. Hvad er fx Messias uden trompet-arien og det fantastiske afsluttende Amen?

[ Køb billetter ][ Download plakaten ][ Læs mere om koncerten ]

Skrevet af Werner, 31.10.07.

22.10.07

Stående klapsalver i Leipzig

Tysklandsturnéen fra den 17. til den 21. oktober 2007 var en stor succes. Vi opførte Rossinis Petite Messe Solennelle i Leipzig og i Salzwedel, og der var mange positive tilbagemeldinger fra publikum begge steder. Det varmede at blive belønnet med stående klapsalver efter koncerten i den smukke Michaëlis Kirche i Leipzig, en by der om nogen er et klassisk kraftcentrum for musikken i Europa.

Kor, musikere, solister og dirigent er således kommet toptrimmede hjem, parat til opførelsen af Rossinis både festlige og alvorlige værk i Cristians Kirke på søndag.

Skrevet af Werner, 22.10.07.

Aokinfo

Har du lyst til at modtage e-mail-information om Akademisk Kor? Som en lille gulerod kan du vinde to koncertbilletter ved at abonnere på aokinfo.


Du kan også abonnere på vore RSS nyheder

Vore cd'er

Akademisk Kor har udgivet 6 cd'er.
Lyt til smagsprøver, læs om dem og bestil dem her.

Indhold

Brug menusystemet, eller se en oversigt over, hvad der ellers er på vores web-sted. Du kan også bruge vores søgemaskine:

Akademisk Kor har været Københavns store oratoriekor siden 1935, og har opført Händels Messias i Københavns Domkirke siden 1946. Mere om Akademisk Kor

Nyheder | Nyhedsarkiv
This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Oprettet: 16-08-1995.